Takový šok na narozeniny nečekala! Manžel jako překvapení dne

Magda Procházková patří mezi nejoblíbenější postavy seriálu Ulice. Její představitelka oslavila tento týden kulatiny hned na několikrát. Jednu oslavu i s velkým překvapením pro ni přichystal  štáb Ulice, spolu s jejím manželem Hynkem Čermákem. 

Kulatiny jsou pokaždé důvodem k oslavě i k nejrůznějším překvapením pro oslavence. Nejinak tomu bylo také v případě Veroniky Čermák Mackové, již všichni diváci a fanoušci seriálu Ulice znají jako Magdu Procházkovou. Krásná herečka je v ateliérech už jako doma. Aby taky ne, když zde natáčí již přes pět let. A protože si ze sebe uliční rodina občas ráda vystřelí a zároveň nenechá bez povšimnutí narozeniny svých členů, zvláště když se jedná o kulatiny, štáb se pečlivě přichystal i na Veroniku.

Veronika Čermák Macková oslavila narozeniny již ve čtvrtek, kdy pro ni manžel Hynek Čermák tajně přichystal obrovskou oslavu s jejich kamarády a blízkými mimo Prahu. Hned následujícího dne Veronika točila od rána v Ulici a netušila, že se oslavě a gratulacím nevyhne ani v ateliérech. Přitom se zpočátku zdálo, že ji čeká běžný natáčecí den.

Těsně před obědovou pauzou se totiž natáčení dalšího dílu Ulice poněkud zvrtlo. Místo ředitelky Landové (Kateřina Holánová) totiž do studovny vstoupil Veroničin manžel Hynek Čermák se slovy: „Lásko neblbni už, jdeme domů, máš narozeniny.“ Veronika v první chvíli nevěřila vlastním očím, ale jakmile se objevili další gratulanti s dortem a kyticí, okamžitě se uvolnila a pak už jen přijímala gratulace. A co Veroniku v první chvíli napadlo, když se její muž objevil přímo na natáčení? „V první chvíli jsem se lekla a říkala jsem si, co tomu asi řekne pan režisér,“ komentuje manželovo překvapení Veronika. Vůbec jsem to nečekala, nenapadlo mě, že by se něco takového mohlo stát. Mám ráda překvapení a moc mě potěšilo, že mi Ulice takhle hromadně s mým mužem popřála, moc si toho vážím.“

Zdroj TV Nova