Zloděj kol byl znalec a nebo hlupák? Ukradl i drahý speciál Aventon!

KLECANY – Zloděj vykradl sklepní koje kde vzal několik kol. Mezi nimi i nepřehlédnutelný dráhový speciál ! Na první pohled výjimečné kolo v perleťové barvě s hranatým rámem, typ Diamond. Pokud se někdo s takovým kolem objeví na veřejnosti bude rozhodně nepřehlédnutelný.

Policisté z obvodního oddělení Odolená Voda prošetřují případ krádeže věcí ze sklepních prostor v obci Klecany. “Pachatel se během pondělní noci, vloupal do sklepních kójí a odcizil několik drahých jízdních kol. Mezi odcizenými koly bylo i dráhové jízdní kolo značky Aventon, typ Diamond, které mělo bílý perleťový rám hranatého tvaru, bílé sedlo a černá řídítka typu „beran“. Na rámu byly zelené proužky a obrázky diamantů. Na přední vidlici se nacházely zelené matky a na převodníku dva červené šrouby. Rám byl v místě převodníku lehce promáčknutý, přelepený nálepkou,” informuje tisková mluvčí Eva Hešlová.

Policisté se obrací na veřejnosti s žádostí o pomoc. Pokud by měl někdo z občanů k dráhovému kolu na fotografii nějaké poznatky či informace, sdělte je prosím policistům na obvodním oddělení Odolená Voda. Můžete buď osobně, nebo telefonicky na čísle 974 881 700, případně na bezplatné lince 158.