Viděli jste tragickou páteční nehodu u Vílance? Pomozte policii

JIHLAVA – Jihlavští kriminalisté hledají svědky tragické nehody, která se stala v pátek 29. března v 21.20 hodin na silnici I/38 mezi obcemi Čížov a Vílanec. Jak už od nás víte, zemřeli při ní dva lidé. Při prověřování by pomohly kamerové záběry. Pokud máte nějaké informace, volejte 158.

„Obracíme se na případné svědky dopravní nehody, kteří místem projížděli a viděli její průběh, případně jízdu obou vozidel krátce před nehodou, případně na řidiče pokud mají záznamy z palubních kamer svých vozidel, které by zachycovaly samotný průběh nehody, případně pohyb vozidel před nehodou, aby se obrátili se svým svědectvím na linku tísňového volání 158,“ informovala krajská policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že každá informace je pro kriminalisty důležitá, aby mohli zjistit a objasnit všechny okolnosti, které samotnému střetu vozidel předcházely.

Při páteční nehoda se čelně srazila dvě osobní auta. Pětadvacetiletý řidič Audi RS 3 projížděl po silnici ve směru od obce Čížov k obci Vílanec. V levotočivé zatáčce přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměrného jízdního pruhu, kde se srazil s protijedoucí Felicií. Ve škodovce zemřel třiapadesátiletý řidič a jeho čtyřiadvacetiletý spolujezdec. Řidič vozidla Audi, který cestoval ve vozidle sám, utrpěl zranění, se kterým musel být přepraven do jihlavské nemocnice. Podle testů byl v době nehodě střízlivý.