Navštivte 80. Mezinárodní výstavu koček a výstavu kreseb Kočka stokrát jinak

Brno – Přijďte si zpříjemnit červnový víkend a blížící se začátek prázdnin touto pěknou výstavou. Kromě pěkných cen pro vítěze je připraveno grilování, ochutnávka moravských vín a sýrů. Dále je na výstavě možnost nákupu steliva i krmení pro kočičí mazlíky.

Všichni se mohou těšit také na promenádu v pyžamech v sobotu po 14. hodině.  Do pyžama se převlékne vystavovatel či jeho kočička. Pro ty vystavovatele, kteří najdou odvahu, a zúčastní se přehlídky Kočky v pyžamu, jsou připraveny hodnotné ceny. Stejně jako kočičí výstava i výstava obrázků kočičích kamarádů je soutěžní. Celkem se představí okolo 130 úžasných kočičích výtvorů.  Na návštěvníky čeká kromě kočičích modelek spousta zajímavých a netradičních obrázků koček. Nejlepší obrázky budou oceněny a jejich autoři získají hodnotné ceny.

Mezinárodní výstava ušlechtilých koček spolu s výstavou obrázků dětí s Mateřské školy a základní školy při Fakultní nemocnici Brno, s názvem „Kočka 100x jinak“ se koná ve dnech 22. až 23. června v prostorách klimatizovaného Kulturního, vzdělávacího a informačního centra Vinohrady, Bzenecká 4226/23 Brno – Vinohrady. Dostanete se tam trolejbusem 25 a 26, zastávka Pálavské náměstí. V sobotu je otevřeno od 10 do 17,30, v neděli do 16,30. Vstupné 50 Kč, děti 30 Kč, děti do 10 let zdarma. Výstava se koná ve spolupráci se specializovanou organizací chovatelů koček ZO 36 Brno.