VIDEO: Nacouval do automatu a ujel. Nebyli jste u toho?

ČESKÝ KRUMLOV – Českokrumlovští policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, při níž řidič nacouval do parkovacího automatu a z místa odjel neznámo kam. Škoda, která na automatu vznikla, činí několik desítek tisíc korun. Přinášíme i video přímo z místa nehody.

K nehodě došlo 27. června 2019 v areálu nemocnice v Nemocniční ulici v Českém Krumlově. „Jak je patrné z fotografie a videozáznamu mělo k dopravní nehodě dojít tak, že dosud nezjištěný řidič jel s osobním motorovým vozidlem tmavé barvy, pravděpodobně značky VW Passat nezjištěné registrační značky, a při nesprávném couvání narazil pravou zadní částí vozidla do parkovacího automatu,“ popsala policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Řidič, aniž by si splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě, z místa ihned odjel. Podle kamerového záznamu se zřejmě jedná o tmavé osobní vozidlo VW Passat. Škoda na automatu je vyčíslena na téměř 40 000 korun.

„Žádáme svědky uvedené události, kteří by mohli poskytnout k nehodě svá svědectví, zejména řidiče osobních vozidel, kteří v uvedené době nehody místem projížděli a jsou zachyceni na videozáznamu, aby své informace předali českokrumlovským dopravním policistům na jejich služebně v budově Územního odboru Policie České republiky v Tovární ulici v Českém Krumlově, na telefonním čísle 974 232 250 nebo 974 232 253, případně cestou linky tísňového volání číslo 158,“ dodává policejní mluvčí.