Pomozte policii v pátrání po pohřešovaném muži

TELČSKO – Kriminalisté se vás obracejí s prosbou o pomoc. Pátrají po pohřešovaném 62letém muži z Telčska, který měl letos v únoru odcestovat do Anglie, ale v polovině března se měl pohybovat v Praze a také na Berounsku. Od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu.

Oznámení o pohřešování muže přijali policisté v květnu a vyhlásili po něm celostátní pátrání. „Na základě šetření policisté zjistili, že byl v polovině března viděn v Praze a navštívil také své příbuzné na Berounsku. Od té doby ale o sobě nepodal žádnou zprávu a není kontaktní,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Jak muž vypadá?

Je vysoký 180 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči a prošedivělé vlasy. Na zádech má vytetovanou sochu svobody, tetování má také v oblasti hrudníku a dále na zádech, rukách i krku, a to motivy žen, čísla a nápisy. Muži chybí část předních zubů.

Podle policie by se mohl pohybovat na území celé republiky.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ uvedla na závěr prosbu policejní mluvčí Jana Kroutilová.