Vsetín se vrhl na opravy. Koncem července neprojedete ani Janišovem

VSETÍN – Už přes dva týdny si řidiči ve Vsetíně zvykají na rozsáhlé dopravní komplikace spojené s výstavbou okružní křižovatky na Ohradě. Přizpůsobit se museli také i chodci, cyklisté a cestující MHD. K výčtu všech změn přibude nyní úplná uzavírka Janišova, která se uskuteční nejdříve 23. července, a poté od 26. do 28. července. Pokud tedy projíždíte Vsetínem, dobře si cestu naplánujte.

Komunikaci v Janišově bude nutné zcela uzavřít z důvodů opravy komunikace. Řidiči mohou využít objízdné trasy přes Potůčky. Při první z plánovaných uzavírek bude pokládán nový asfaltový povrch, později bude zhotovitelná firma provádět opravu propustku pod silnicí u domu č. p. 489.

Opravy se dotknou nejen osobních aut, ale i vozů MHD. „Autobusy bude obsloužena pouze spodní zastávka v blízkosti hlavní silnice na Zlín. Společnost ČSAD bude o uzavírce informovat na svých zastávkách, zhotovitel stavby pak na informačních panelech a letácích vložených do poštovních schránek domů v dotčené lokalitě,“ uvedl místostarosta Tomáš Pifka.