Po nehodě skončil vůz pod mostem

PRAHA – Nehoda dvou vozů na Spořilově, jedno z nich pak sjelo pod most. Muselo být vyproštěno hasiči se speciální technikou, staršího muže transportoval vrtulník do nemocnice.

Po třetí hodině odpolední se ve středu stala dopravní nehoda dvou vozidel na ulici Hlavní na pražském Spořilově. „Jedno z aut následně sjelo z mostu na ulici Spořilovskou,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. „Hasiči na místo vyslaly dvě jednotky z Chodova. Na místě zasahuje také technický automobil s hydraulickou rukou, aby mohl být havarovaný automobil vyproštěn,“ doplnila mluvčí pražských hasičů Kateřina Suchánská.

Zdroj: HZS Praha

Záchranáři na místo nehody vyslali sanitku i s lékařem a také vrtulník. Dvě osoby byly během nehody zraněny. Nebylo třeba nikoho vyprošťovat. Starší muž byl následně letecky transportován do Ústřední vojenské nemocnice s poraněním dolní končetiny. Muž byl při vědomí. Doprava na místě byla omezena po celou dobu zásahu. Prošetření dopravní nehody si převzala Policie ČR.