Nebezpečně předjížděl, zavinil nehodu a ujel: Hledá ho policie!

SUŠICKO – V sobotu 17. srpna v 18:45 hodin jel neznámý řidič s nezjištěným autem směrem od Hrádku u Sušice na Kolinec a rozhodl se předjíždět před sebou jedoucí Škodu Fabia právě v okamžiku, kdy v protisměru jelo další auto.

Neznámý pirát silnic při předjížděcím manévru narazil pravou zadní části auta do Škodovky, pak dupl na plyn a z místa rychle ujel. Fabia to odnesla poškozením předního nárazníku a levého předního blatníku. Podle dosavadního šetření bylo auto nebezpečného řidiče menší velikosti světlé nebo stříbrné barvy.

Dopravní nehodu prošetřují policisté z Klatov a z důvodu jejího řádného objasnění žádají řidiče neznámého vozidla i případné svědky události o poskytnutí informací. „Není vyloučeno, že daným úsekem v uvedenou dobu projížděl jakýkoli řidič a celou situaci má zaznamenanou na videu. Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telefon číslo 974 334 251 nebo 974 334 250 i prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz,“ obrací se na veřejnost mluvčí policie Dana Ladmanová.