U Ludmily se dnes koná Jarmark

PRAHA – Již 23. ročník Jarmarku u Ludmily, se koná ve čtvrtek 12. září od 11 hodin na náměstí Míru, v Praze 2. Těšit se můžete na bohatý program a spoustu zajímavých stánků.

Jarmark u Ludmily pořádá Diakonie ČCE – Středisko křesťanské pomoci v Praze. Tento ročník je navíc slavnostnější, protože uplynulo již třicet let od založení střediska. Prostranství před kostelem svaté Ludmily se ve čtvrtek rozzáří mnoha barvami stánků, kde najdete relaxaci, dozvíte se o prevenci duševního onemocnění. Celý Jarmark je zaměřen na zdravý životní styl, a nebudou tu chybět ani stánky s prodejem výrobků chráněných dílen z celé republiky.

„Pamatováno je i na kulturní program, kdy se na pódiu vystřídají nejrůznější zpěváci a kapely. Tam Tam Batucada, The Brownies, Brouci Band, Troufalost, Euphorica, Šolc Boys, či irské tance skupiny Rinceoirí. Vystoupí rovněž kouzelník, pro děti tu bude skákací hrad a výtvarné dílny, ukázky řemesel, jóga smíchu, bazar oblečení Dobrobleší a mnoho dalšího,“ uvedla k Jarmarku u Ludmily Hana Jahodová z pořádající Diakonie. Program zde bude probíhat až do devatenácté hodiny.