Dojemné shledání. Přežila svou smrt a svému zachránci přišla na policii poděkovat!

KLADNO – Jsou chvíle, kdy se problémy zdají neřešitelné a dokážou člověka srazit až na samé dno, odkud není vidět ani záblesk světla. Do podobně složité životní situace se dostala i jedna žena z Kladenska a neviděla jinou cestu, než odejít z tohoto světa. Napsala dopis na rozloučenou a šla skočit se Sítenského mostu v Kladně.

Objevila se nečekaná pomoc!

Štěstí ji přesto potkalo!  A to v podobě policisty pprap. Jiří Kučery z kladenského oddělení hlídkové služby, kterému se podařilo nešťastné ženě tragický čin rozmluvit.  Dostala novou šanci. Záhy si uvědomila svůj zkrat a v srdci cítila hlubokou vděčnost za záchranu života. Zatoužila poznat svého zachránce. Dala si tu práci, vypátrala ho a přišla mu i s rodinou poděkovat na policejní oddělení v Kladně Dubí.

Dočkal se prvního poděkování

Její zachránce, policista Jiří Kučera slouží u sboru třináct let a za tu dobu nesčetněkrát zasahoval u podobných případů. Poprvé v životě se mu však stalo, že by mu někdo přišel veřejně poděkovat. „Je to pro mne ta nejhezčí zpětná vazba!“ svěřil se při společném setkání, kde se objímalo, děkovalo, vzpomínalo a povídalo. Shledání to bylo veskrze dojemné.

Vzkaz pro nešťastné a zoufalé

Hana přiznala, že si po tom všem, čím prošla, uvědomuje, že sebevražda byla z její strany špatné rozhodnutí. Na svět se už dnes dívá úplně jinak a je šťastná, že jí policisté zachránili život. Jsou to chlapi a ženy na pravém místě.  Na stanici nepřišla sama, s sebou vzala i maminku a nejstaršího syna. Lidem, kteří by snad měli myšlenky na sebevraždu, vzkázala: „Nejprve se zamyslete, zavolejte své kamarády a známé, než se odhodláte udělat něco, co už nepůjde vzít zpět. Život máte jen jeden!“