Koncert Peter Nagy 60 nejsou jen staré fláky. Čekají vás i nové písničky s poetickými texty

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Znáte písně Korálky od Natálky, Profesor Indigo, či S nohami na stole? Pak pro vás není neznámé ani jméno Peter Nagy. Speciální česko-slovenské turné k jeho kulatému jubileu, s kterým objíždí česká města, má příští týden zastávku i v Českých Budějovicích.

Peter Nagy má známé hity, které si oblíbilo více generací. Některé z nich, jako třeba Aj tak sme frajeri, So mnou nikdy nezostárneš, Sme svoji, Poďme sa zachrániť, Psi sa bránia útokom, Kristínka iba spí, S nohami na stole a mnoho dalších, doslova zlidověly.

Jelikož se za posledních patnáct let zvuk kapely Indigo a interpretace posunuly k rocku, písně jako Chráň svoje bláznovstvá, Sme svoji, Krásny zadok a další dostaly rockový drive, což se vždy kladně podepisuje na spontánní festivalové atmosféře koncertů. Ale prostor dostanou i písničky s poetickými texty (Bóje, Agáty, Udobrenia či nová píseň 50 Žiráf) pro publikum, jež mu zůstává věrné už pětatřicet let.

Využijte jedinečnou možnost zažít nově postavený koncertní program plný pozitivní energie a hudby, který je průřezem tvorby tohoto zpěváka, skladatele a textaře, a to již 22. 10. od 19:00 hod. v Metropolu v Českých Budějovicích.