Vyrůstal v dětském domově a dnes pomáhá dětem s podobným osudem

JIHLAVA – V nejútlejším věku vyrůstal v dětském domově. Později se dostal do rodiny, ale na děti bez domova nezapomněl a dnes jim chce pomoci. Alan Paclík připravuje na sobotu 9. listopadu festival na jejich podporu a půjde s nimi do kina.

„Moc jsem o tom nepřemýšlel, jsme vychovávaní tak, že máme pomáhat. Když se naskytla příležitost, pustil jsem se do toho,“ říká Alan Paclík, který připravuje rockový ZEST mini-fest. Výtěžek z dobrovolného vstupného obdrží Oblastní charita Jihlava ve prospěch Azylového domu pro ženy a matky s dětmi.

Akce se uskuteční v jihlavském Pinecklubu v Mlýnské ulici v sobotu 9. listopadu od 19.00 hodin. Vystoupí trojice hudebních skupin – melodický punk Základní vzdělání, poprocková Ankin Party a hardcoreový Fatal Day.
Mimo veřejný program ještě mladý pořadatel zajistil volný vstup do kina pro děti z Dětského domova se školou Jihlava. „Uvidím, jak se všechno povede, ale pokud budu mít síly, rád bych v podobných aktivitách pokračoval i v budoucnu,“ uvažuje Alan Paclík.