Odneste si vzpomínku z vánočního Rožnova. Město představilo adventní plecháčky

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Do rozsvícení vánočního stromu na rožnovském náměstí zbývají ještě tři týdny, už teď ale město začíná odhalovat některé novinky, které si v letošním roce připravilo. Poprvé v historii si budete moct vychutnat horký čaj či svařák ve speciálních adventních plechových hrníčcích. Vzpomínka na vánoční Rožnov vám tak zůstane po celý rok.

Zdroj: Město Rožnov pod Radhoštěm

K dostání jsou v několika variantách. Na všech je nápis Advent v Rožnově pod Radhoštěm a také motto Zastavte se u nás. „Hrníčky jsou v modré a červené barvě. Vybírat je možné plecháček s motivem jablíčka, vánoční hvězdy, ořechové skořápky nebo srdíčka,“ uvedla Jitka Porubová z Odboru kanceláře starosty Městského úřadu, která má na starosti propagaci města.

Vlastní adventní hrníčky má město vůbec poprvé. Po zvážení několika nápadů zvítězila varianta městského grafika vycházející z vizuálu brožurky Advent v Rožnově pod Radhoštěm 2019, která bude od poloviny listopadu k dostání zdarma v Turistickém informačním centru na Masarykově náměstí. Dozvíte se v ní o všech důležitých akcích v adventním období ve městě.

Pokud si vás plecháčky získaly, zajděte do Turistického informačního centra na Masarykově náměstí. K dostání jsou za 139 korun. A jestli se už nemůžete dočkat Vánoc, podívejte se, na co se během letošních vánočních trhů ve Zlínském kraji můžete těšit.

Zdroj: Město Rožnov pod Radhoštěm