VIDEO: Divoká honička na svazích Petřína

PRAHA – Na linku pražských strážníků se obrátila zástupkyně společnosti, která provozuje sdílené skútry. Tři stroje se jim prohánějí v oblasti Petřína, ale klienti za ně nezaplatili.

Pracovnice firmy, která sdílené skútry provozuje, požádala o pomoc strážníky,“ informovala dnes mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Žena uvedla, že vidí stroje v pohybu v oblasti Hellichovy ulice. Operační důstojník vyslal na uvedené místo autohlídku. Když strážníci přijeli na místo, rozutekla se trojice mladíků po okolí a jako správní padouši se rozdělili.

Jednoho z mladíků se přece podařilo dostihnout. Strážník jej pronásledoval do pěkného kopečka a v roušce se jednalo o velmi slušný sportovní výkon. Mladík ovšem stále kladl aktivní odpor, proto skončil s pouty na rukou. Pro podezření ze spáchání trestného činu byla celá věc předána k dořešení státní policii.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.