Spory o dítě vyvrcholily pouty na rukou a provětranou peněženkou

PRAHA – Muž a žena se pořádně hádali na ulici. Právě ve chvíli, kdy tudy procházela hlídka strážníků. Muž chtěl zabránit své bývalé partnerce v odjezdu. Nakonec dostal pouta a pokutu.

Hádka muže a ženy vrcholila právě ve chvíli, kdy kolem procházela hlídka strážníků,“ uvedla mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Žena se pokoušela místo opustil prostřednictvím taxíku, ale agresivní muž ji v tom velmi nevybíravým způsobem bránil. Strážníkům pak dvojice uvedla, že mají dlouhodobé spory o dítě.

Během ověřování totožnosti, se muž opět vytočil a začal svoji bývalou partnerku vulgárně urážet s dovětkem, že by potřebovala pořádně profackovat,“ doplnila mluvčí. Opakované výzvy, aby svého chování muž zanechal, se míjely účinkem, proto byla použita služební pouta. Čtyřiadvacetiletá žena rychle nasedla do taxíku, poděkovala strážníkům za pomoc a odjela. Za neuposlechnutí výzvy dostal osmadvacetiletý muž pokutu ve výši tisíc korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.