Vážná nehoda dnes ráno uzavřela Pražský okruh. Stále je částečně neprůjezdný!

PRAHA – Pražský okruh u Modletic uzavřela dnes ráno vážná dopravní nehoda nákladního vozu a dodávky. Řidič musel být vyproštěn. Na místě zasahovali policisté, hasiči i záchranáři. Směr na D5 je stále neprůjezdný.

Na Pražském okruhu zasahujeme u vážné dopravní nehody nákladního auta s dodávku,“ informovali dnes ráno policisté na svém Twitteru. K dopravní nehodě došlo hned za sjezdem na Pražský okruh za Modleticemi, směrem na Plzeň. Doprava byla zastavena v obou směrech a Pražský okruh tak byl zcela neprůjezdný.

Řidič musel být vyproštěn a předán do péče záchranářům. Následovalo odklízení následků nehody a policisté také zjišťovali příčiny této hrozně vypadající nehody. Provedené dechové zkoušky byly u řidičů negativní a tak alkohol za střet nemohl. Zhruba po hodině byl zprovozněn směr na D1, směr na D5 bude neprůjezdný ještě několik hodin. Tomuto úseku se zatím raději vyhněte.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: Policie ČR