VIDEO: Poznáváte muže, který našel cizí peněženku a nevrátil ji?

PRAHA – V Řevnické ulici v Praze 5 našel neznámý muž cizí peněženku. Ponechal si ji a policie po něm stále neúspěšně pátrá. Pokud muže poznáváte, kontaktujte prosím linku 158.

Policisté z místního oddělení Zličín pátrají po neznámém muži, který před dvěma měsíci nalezl v obchodním centru peněženku a dosud ji nevrátil,“ informoval dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Tento nálezce peněženku staršímu muži nevrátil, ani nález nehlásil. Poškozenému, který se narodil v roce 1932 vypadla peněženka z bundy a nevšiml si toho.

V peněžence měl majitel všechny doklady, kartu postiženého, platební kartu a několik tisíc korun. Policii se dosud nepodařilo vypátrat totožnost hledaného muže a tak se obrací na širokou veřejnost. Pokud ho znáte nebo víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte policii prostřednictvím linky 158. 

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.Záznamy z kamer, které zajistili policisté, naleznete na tomto odkazu.

Zdroj: Policie ČR