Hledá se seniorka z Prahy 8. Může být v ohrožení zdraví a života

PRAHA – Pohřešovaná žena odešla z ubytovny v Praze 8. Nemá s sebou doklady, ani mobilní telefon. Pokud jste ženu viděli, kontaktujte policii. Vzhledem k věku, může být v ohrožení života.

Pohřešovaná šestasedmdesátiletá žena odešla devatenáctého září krátce po třiadvacáté hodině z ubytovny v Praze 8,“ uvedl dnes policejní mluvčí Richard Hrdina. Od té doby o sobě žena nedala vědět. Nemá s sebou doklady a ani mobilní telefon. Vzhledem k jejímu pokročilému věku panuje obava o její zdraví a život. Policii se zatím nepodařilo ženu vypátrat a tak se obrací s žádostí o spolupráci na širokou veřejnost.

Pohřešovaná žena je hubené postavy, vysoká 150 centimetrů. Působí poněkud starším dojmem. Má středně dlouhé šedivé vlasy. V době odchodu na sobě měla pravděpodobně šedivý svetr, tepláky a pantofle. Pokud jste ženu viděli nebo máte informace vedoucí k jejímu nalezení, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.