Prolézačka jako postel? Snad pro fakíra

PRAHA – Opilý muž ležel v dětské prolézačce. Na oznámení se na něho přijeli podívat pražští strážníci, kteří se o muže postarali. Ovšem nejprve ho odzbrojili a pak zjistili, kolik toho muž vlastně vypil.

Na dětské hřiště v Opatovské ulici byli strážníci přivoláni k opilému muži, který ležel v jedné z prolézaček,“ uvedla mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Strážníci zjistili, že se jedná o cizince, který není schopen věrohodně prokázat svoji totožnost. Navíc u něho nalezli kuchyňský nůž, který muži pro jistotu odebrali, aby neublížil sobě, ani nikomu jinému.

Následoval převoz na služebnu cizinecké policie,“ dodala mluvčí. Zde byla provedena dechová zkouška, která skončila s pozitivním výsledkem a hodnotou 2,85 promile alkoholu. Z tohoto důvodu byl cizinec převezen na protialkoholní záchytnou stanici, kde vystřízlivěl. Jistě tam měl větší pohodlí, než v dětské prolézačce.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.