VIDEO: Pátrání po zloději, který kradl ve škole!

PRAHA – Ve sportovním areálu školy v Praze 9 kradl neznámý muž. Odcizil horské kolo za deset tisíc. Pokud muže, kterému hrozí až dva roky za mřížemi poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Policisté z místního oddělení Prosek pátrají od poloviny září po neznámém muži, který odcizil horské kolo,“ uvedla dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Ke krádeži kola došlo ve sportovním areálu školy v Praze 9. Dosud neznámý muž způsobil poškozenému škodu přesahující deset tisíc korun. Policisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý muž zachycen, a také to, jak na odcizeném kole odjíždí.

Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. „Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,“ doplnila mluvčí. Pokud muže ze záběrů poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158. Kamerové záznamy jsou ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.