Pátrání po třináctiletém Enricovi. Prý touží po svobodě

PRAHA – Policisté pátrají po třináctiletém chlapci, který odešel trénovat box a už se nevrátil. Podle informací rodiny je chlapec problémový a touží po svobodě. Pokud jste chlapce viděli, kontaktujte prosím policii.

Třináctiletý Enrico odešel v pátek patnáctého října z domova na Černém Mostě s tím, že jde někam do okolí trénovat box,“ informoval dnes policejní mluvčí Jan Daněk. Bylo domluveno, že se domů vrátí do jednadvacáté hodiny, to se ale nestalo. Po pohřešovaném nezletilém bylo již v minulosti několikrát vyhlášeno pátrání a prý je problémový.

Motivem jeho odchodu je pravděpodobně touha po svobodě,“ doplnil mluvčí. Hledaný je hubené postavy, vysoký 140 centimetrů. Má středně dlouhé vlnité hnědočerné vlasy a hnědé oči. Naposledy měl na sobě šedivé džíny, červené boty značky Jordan a na zádech měl batoh. Pokud jste pohřešovaného chlapce viděli nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.