Napsala dopis na rozloučenou a zmizela. Viděli jste pohřešovanou ženu?

PRAHA – Manžel nalezl doma dopis na rozloučenou a prázdná plata od léků. Bojí se, že je žena v ohrožení života. Pokud jste pohřešovanou ženu viděli, kontaktujte prosím policii.

Pohřešovaná žena byla naposledy viděna včera ráno svým manželem v místě svého bydliště v Praze 10,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Když se však muž vrátil z práce domů, nalezl pouze dopis na rozloučenou a také prázdná plata od léků na spaní. Z tohoto důvodu panuje obava, že by žena mohla chtít spáchat sebevraždu.

Pohřešovaná žena je vysoká zhruba 167 až 170 centimetrů, střední postavy, má oválný obličej a zelené oči. Středně dlouhé plavé blond vlasy a na levém rameni má vytetovaný pentagram. Pravděpodobně je oblečena do delší bundy značky Tommy Hilfiger, může mít růžový kulich s vlajkou Norska. Na nohou má červené boty nad kotníky.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Policisté již vyčerpali standardní pátrací prostředky a metody. Proto se obrací na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud jste pohřešovanou ženu spatřili nebo víte, kde se nachází, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158, případně kteroukoliv policejní služebnu.