Řidič v Hranicích srazil ženu do křoví a ujel. Neviděli jste nehodu?

HRANICE – Nehoda se stala ve čtvrtek 6. ledna v Hranicích. Neznámý řidič srazil ženu na přechodu do křoví a ujel. Policie hledá svědky nehody.

Ve čtvrtek 6. ledna v 13:18 hodin se stala na ulici Tř. 1. máje naproti hotelu Cementář v Hranicích nehoda. Dosud nezjištěný řidič stál s autem, pravděpodobně zelené barvy, před přechodem pro chodce a měl se rozjet v okamžiku, když na přechod vstoupila z pravé strany žena. Řídič ji měl zachytit pravou stranu auta a starší chodkyně byla odhozena vpravo do křoví. „Řidič nezastavil a dál pokračoval směrem do centra města a pokračoval ulicí Purgešova,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Podle doposud zjištěných informací měli zvedající se ženě pomáhat dva svědci, kteří se na místě nehody zrovna nacházeli. Žena vzápětí událost nahlásila na policii a s lehčím zraněním byla převezena a vyšetření do nemocnice.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policie nyní nehodu prošetřuje a obrací se na svědky, kteří sražené ženě pomáhali, případně na další osoby, které se na místě nehody nacházely, aby se ozvali a poskytli informace o nehodě. Dále se obracejí také na řidiče uvedeného auta, který ženu srazil. Je možné se obrátit na linku 158. Policie by také uvítala poskytnutí záznamů z kamer aut, která v danou dobu místem projížděla.