Odstartovala anketa Sportovec Kraje Vysočina 2021. Hlasujte pro toho svého!

KRAJ VYSOČINA – Ode dneška mohou zájemci hlasovat v anketě Sportovec Kraje Vysočina 2021. Anketa potrvá celý měsíc, vyhlášení nejlepších sportovců a kolektivů se uskuteční 14. dubna v Třebíči.

V pátek 4. února odstartovalo veřejné hlasování v krajské anketě Sportovec Kraje Vysočina 2021. Až do 4. března může veřejnost ovlivnit pořadí nominovaných a rozhodovat o tom, kdo se stane nejúspěšnějším sportovcem loňského roku v kategorii jednotlivců a sportovních kolektivů.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

„V průběhu ledna zasílaly sportovní svazy a kluby jednotlivé nominace, které budou předloženy komisi. Kromě hlasů v rámci nabídnutých nominací je možné ve veřejné anketě doplnit i vlastní tip, a to mezi jednotlivci i kolektivy,“ popisuje Milan Kastner z odboru školství, mládeže a sportu Krajského úřadu Kraje Vysočina.

Hlasovat v anketě Sportovec Kraje Vysočina je jednoduché. Stačí prostřednictvím hlasovacího formuláře zaškrtnout svého favorita, vyplnit své jméno a příjmení, e-mailovou adresu a opsat číselný kód. Do uvedeného e-mailu bude následně doručen odkaz a teprve po jeho potvrzení dojde k započítání hlasu. Stejně jako v předchozích ročnících je možné doplnit i vlastní nominaci, a to přes následující formulář.

Slavnostní večer spojený s udílením ocenění Sportovec Kraje Vysočina 2021 je naplánován na 14. dubna 2022 v Divadle Pasáž Třebíč.