Neznámý cestující vylil na sedadlo v kroměřížské MHD kyselinu sírovou. Policie hledá svědky

KROMĚŘÍŽ – Neobvyklý případ vyšetřují v těchto dnech kroměřížští policisté. Dosud neznámý člověk vylil v autobusu městské hromadné dopravy na sedadlo kyselinu sírovou. Policie dnes požádala případné svědky o pomoc.

K události došlo 26. ledna v autobusu č. 6, který vyjížděl v devět dopoledne ze zastávky Nádraží. „V 9:15 přijel na zastávku Zachar – škola, tam přistoupila žena, která si sedla na sedadlo v zadní části, konkrétně nad pravou zadní pneumatikou, blíže do uličky. A právě toto sedadlo bylo polito kyselinou,“ sdělila policejní mluvčí Barbora Balášová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté žádají veřejnost o pomoc při vyšetřování. „Tímto žádáme osoby, které v uvedenou dobu cestovaly tímto autobusem a všimly si něčeho podezřelého nebo vědí, kdo seděl v uvedených místech, aby kontaktovaly policisty na čísle 974 675 651 nebo na bezplatné lince 158. Dále případně vyzýváme člověka, který převážel uvedenou látku, ať se ozve policistům,“ vyzvala Balášová.