Jak zahrají dva herci celkem deset rolí, uvidíte v divadle

SEZIMOVO ÚSTÍ – Herbert Gladney strávil deset let prací na knize Manželství na věky a teď je spolu se svou manželkou na turné, které má zvýšit její mizivou prodejnost. Podaří se mu ututlat problémy ve vlastním manželství, nebo snad bude někdo číst manželské rady od člověka, jemuž se manželství rozpadá? Originální převlekovou komedii pro dva herce v mnoha rolích s názvem Dokonalá fraška přiváží na jih Čech Komorní divadlo Kalich.

Manželé se právě ubytovali v dalším hotelu na svém turné a chystají se vystoupit ve večerní show moderátorky Pamely Blairové. Je to show lokálního významu, ale Pam se to snaží změnit a hledá nějakou senzaci, kterou by vytáhla na své hosty. Slídí po hotelu v doprovodu kameramana a čeká na příležitost. Je tak zaměřená na Gladneyovi, že zpočátku přehlédne skandál celostátního významu. Ve vedlejším apartmá se tajně ubytuje senátor a příští kandidát na prezidenta Ryan a hodlá si užít romantické chvíle se svou milenkou. Aby toho nebylo málo, dveře mezi oběma apartmány se dají otevřít a situaci komplikují další postavy.

Jak do děje zasáhne ukrajinská pokojská Nina, hotelový poslíček Bill s fenomenální pamětí na obličeje hostů a senátorova žárlivá manželka s postavou a silou zápasníka? Zazpívá nakonec bláznivá jeptiška Barbara svou píseň Manželství na věky ve večerní show? Pro odpovědi se musíte vydat na Dokonalou frašku 19. března v 19 hodin do Spektra v Sezimově Ústí.