Humpolec chystá benefiční koncert pro Ukrajinu

HUMPOLEC – Městské kulturní středisko v Humpolci ve spolupráci s místními muzikanty připravuje benefiční koncert, jehož výtěžek poputuje na Ukrajinu. Výše vstupného je na každém návštěvníkovi, minimální částka je 200 korun.

Humpolec pro Ukrajinu, tak zní název benefičního koncertu, který se uskuteční v úterý 8. března v Humpolci. Koncert začíná v 19:30 na divadelní scéně kina Humpolec.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Myšlenka uspořádat benefiční koncert pro Ukrajinu vznikla v neděli 27. února a během jednoho dne byla akce zrealizována. Všechny oslovené kapely – Le Plaisir, TUCET Humpolec a Zlee jazzyky na nápad bez váhání kývly. Vystoupí bez nároku na honorář, a tak veškerý zisk ze vstupného poputuje potřebným.

Výše vstupného je 200, 300 nebo 400 korun, návštěvníci se sami rozhodnou, jakou částkou akci podpoří. Na závěr koncertu oznámí pořadatelé vybranou částku a ta celá poputuje na pomoc Ukrajině.

Vstupenky si zájemci mohou koupit v infocentru Humpolec nebo online na webu.