Řidiči, další uzavírka se blíží

NÁCHODSKO – Všechny motoristy zasáhne nemilá zpráva ohledně úplné uzavírky, která potrvá téměř půl roku. Ta se bude týkat katastrálního území Velké Poříčí a Hronov, připravena je objízdná trasa.

Hned po Velikonocích, v úterý 19. dubna, bude prováděna rekonstrukce vozovky a práce budou rozděleny na dva úseky. První se týká Náchodské ulice, konkrétně od křižovatky s ulicí Příčná po křižovatku s ulicí U Rubeny. Druhý zasáhne Náchodskou a také Hostovského ulici od křižovatky s ulicí U Rubeny po křižovatku s Havlíčkovou ulicí. Stavební práce by měly trvat až do konce října letošního roku a budou probíhat za úplné uzavírky. „Objízdná trasa povede ve směru jízdy z Hronova po silnici II/567 přes Zbečník do Horního Kostelce, dále po silnici III/567 2 do Červeného Kostelce a poté po silnici I/14 přes Horní Radechovou a Dolní Radechovou do Náchoda na okružní křižovatku silnic I/14 a II/303 a místní komunikace (Itálie) – obousměrně,“ dodává za město Nina Adlof.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.