Policisté z Tábora pátrají po tomto muži. Může pomoci objasnit případ

TÁBOR – Táborští policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po totožnosti tohoto muže. Jeho fotografie se jim podařilo získat při prověřování jednoho z případů majetkové trestné činnosti. Podrobnosti však neuvedli. Podání vysvětlení tohoto muže by zásadně přispělo k objasnění zmíněného případu.

Jak uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná, dle dosavadního šetření se tento muž pohyboval kolem jedné hodiny odpolední dne 8. dubna letošního roku u budovy České pošty v ulici Václava Soumara v Táboře.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Vyzýváme tímto tohoto muže, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům v Táboře na telefonní lince 974 238 700, nebo přímo na jejich služebně v Divadelní ulici číslo dvě stě dvanáct,“ žádá policejní mluvčí.

Zároveň policisté žádají každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl informace, které by vedly ke stanovení jeho totožnosti, aby je sdělil policistům na výše uvedených kontaktech nebo na policejní lince 158.