Hostem Rybářských dnů bude Zdeněk Troška!

VODŇANY – Nejen rybářské závody, místní kapely, či interaktivní stezka obohatí letošní Vodňanské rybářské dny. Rozhlédnout se po okolí pěkně z výšky vám umožní otevřená věž vodňanského kostela Narození Panny Marie a role hosta v tradiční talk show Na rybách s… se tentokrát ujme režisér řady českých filmových trháků Zdeňka Trošku. Tak si vyberte!

O nevšední zážitky se postará Fakulta rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity, v jejímž vzdělávacím středisku MEVPIS představí vědci své jedinečné výzkumy. U kulturního domu v Zeyerových sadech vznikne malá scéna, kterou rozezní rytmy jazzových kapel Dixie Old Boys a Soul Sisters, kterým bude předcházet ve foyer koncert ženského pěveckého sboru Regina Vodňany. Sobotní dopoledne obsadí břehy Blanice u Sokolské louky rybáři. Pokud se chcete rybářských závodů zúčastnit, musíte být na místě už v pět hodin, protože závody začínají od šesti. Neváhejte, protože pro nejlepší budou připraveny hodnotné výhry.

Letošním hostem v tradiční talk show Na rybách s… bude režisér řady českých filmových trháků Zdeněk Troška, který bude sypat z rukávu jednu historku za druhou, tak si včas zajistěte lístky. Vodňanské rybářské dny potrvají od 18. do 21. května.