V sobotu se koná sraz mustangů v Kolíně. Vjezd pouze pro členy klubu. Podívat se může přijít každý!

KOLÍN – Po loňském úspěšném prvním ročníku se letos 7. května 2022 od deseti hodin, ve spolupráci s městem Kolín a pod záštitou starosty města Michaela Kašpara, koná druhý Mustang sraz v Kolíně na Karlově náměstí.

Minimálně 50 prvních Mustangů na místě získá podle pořadatelů na památku dřevěnou plaketu! Vjezd bude pouze pro členy Mustang Riders Club nebo předem registrované účastníky. Podívaná na tu nádheru bude pro všechny. Mobilní pódium přiveze americký Showtruck.

Mezi devátou a desátou dopoledne je naplánován sraz vozidel, očekává se účast zhruba 90 vozů a 30-50 motocyklů HD a Indian. Hromadný odjezd na spanilou jízdu je předpokládán třicet minut po desáté a s příjezdem se počítá okolo poledne.

Od dvanácti do pěti odpoledne bude možné navštívit výstavu vozů s doprovodným programem. Moderátorem odpoledne bude Ondra Cikán. Více na plakátu akce níže na stránce.

Ve čtrnáct hodin se očekává vystoupení George & Boogie All Stars. Pro návštěvníky budou k dispozici stánky s občerstvením včetně možnosti posezení – street food, čepované pivo, káva, nápoje. Součástí akce bude rovněž tombola se sponzorskými dary. Její výtěžek je určen na charitu – konkrétně na podporu dětí postižených svalovou dystrofií MDA.

  • Trasa spanilé jízdy a orientační průjezd jednotlivých bodů:
    Karlovo náměstí – odjezd 10:30
    Ohrada 10.40
    Nová Ves 10.42
    Pňov 10.46
    Oseček 10.48
    Poděbrady kruhák u Tesca 10.52
    Poděbrady náměstí 10.57
    Odřepsy 11.03
    Vlkov pod Oškobrhem 11.05
    Kolaje 11.08
    Dobšice 11:12
    Sendražice 11.25
    Karlovo náměstí 11.30

Časy jsou orientační.

 

Mustang Riders Club je zapsaný spolek s kořeny v roce 2003, které sdružuje majitele Fordů Mustang všech generací, organizuje pro ně výjezdy na akce u nás i v zahraničí, pořádá i vlastní sešlosti pro veřejnost.