Policisté hledají svědky nehody mezi Rájovem a Dolním Třebonínem

ČESKOKRUMLOVSKO – Policisté z Českého Krumlova prošetřují nehodu, k níž došlo na konci dubna mezi Rájovem a Dolním Třebonínem. Střetly se zde dva nákladní automobily. Policisté prozatím nezjistili, kdo je viníkem. Proto hledají svědky, kteří nehodu mohli vidět a tím by ji pomohli objasnit.

Nehoda se stala 30. dubna okolo jedné hodiny odpolední na silnici číslo I/39 mezi Rájovem a Dolním Třebonínem, konkrétně za odbočkou na Mojné ve směru na České Budějovice. „Došlo zde ke střetu nákladního automobilu značky Fiat Ducato bílé barvy a dalšího nákladního automobilu té samé značky a rovněž bílé barvy,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Jeden vůz jel ve směru od Rájova na České Budějovice, druhý automobil byl jako doprovodné vozidlo nadrozměrného nákladu a jel ve směru od Českých Budějovic. „Na tomto vozidle byly v době střetu rozsvícené výstražné oranžové majáky. Z dosavadního šetření policisté dosud nezjistili, kdo je viníkem této nehody,“ sdělila Schwarzová.

Policisté proto žádají případné svědky, kteří tuto nehodu viděli nebo místem projížděli a měli zapnuté palubní kamery, aby policisty kontaktovali na telefonním čísle 974 232 585 nebo na lince tísňového volání 158.