Přijďte obdivovat latinskoamerickou kulturu a skvěle se bavte!

Na náměstí Svobody v Brně bude poslední květnový víkend pořádně veselo! Čeká vás totiž festival MERKÁDO Latinská Amerika na Svoboďáku. V rámci latinskoamerického programu zhlédnete kulturní vystoupení v podobě tance, či hudby a ochutnáte autentické jídlo a nápoje. Na své si přijdou nejen milovníci produktů ze zemí Latinské Ameriky, ale i všichni příznivci dobré zábavy!

Festival MERKÁDO nabídne mimo jiné latinskoamerické trhy s nabídkou exotických jídel, nápojů a řemeslných výrobku od více jak 30 prodejců ze zemí Jižní a Střední Ameriky. Těšte se na kávu, kakao, chilli a exotické ovoce, ale i na jihoamerická vína, kubánské rumy a koření. Ochutnáte národní jídla z Argentiny, Brazílie, Guatemaly, Kuby, Panamy, Kolumbie, Venezuely, Kostariky, Mexika či Peru. Také nakoupíte originální bižuterii, textil, nebo byliny z Amazonie.

Neméně zajímavý bude kulturní program, který kromě hudby a tance nabídne workshopy salsy, argentinského tanga, nebo brazilskou karnevalovou show. A děti – ty si užijí třeba umělecké dílničky.

Latinská Amerika na Svoboďáku proběhne v pátek 27. a v sobotu 28. května 2022 od 10 do 21 hodin. Vstup je zdarma. Podrobnější informace naleznete na facebooku zde. Přijďte, jste srdečně zváni!

Zdroj: Merkádo, merkadofest.cz