VIDEO: Policie pátrá po vandalovi, který shodil motorku v ulici Koliště. Škoda je 40 tisíc

BRNO – Brněnští kriminalisté vyšetřují případ poškození zaparkovaného motocyklu značky Vespa v ulici Koliště. Majitel našel po noci svůj stroj poničený, škoda je téměř 40 tisíc korun.

Dosud neznámého pachatele poškození zaparkovaného motocyklu značky Vespa v ulici Koliště zachytila bezpečnostní kamera v noci na 2. května. Na videu je vidět mladík, který ulicí procházel a motocykl úmyslně shodil na zem, pak převrátil i přenosnou dopravní značku. Na záběrech je také vidět, že za mladým mužem jde dvojice, která se po něm snaží napravit, co udělal. „Pachatel způsobil škodu na skútru bezmála 40 tisíc korun. Kriminalisté aktuálně pátrají nejen po samotném vandalovi, ale i po dívce a mladíkovi, kteří byli svědky tohoto jednání.  Jakékoliv informace k osobám na záběrech prosím sdělte přes tísňovou linku 158,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.