Pardubice na bruslích jsou opět tady! Můžete vyhrát i dárkový poukaz

PARDUBICE – Tradiční akce Pardubice na bruslích se po koronavirové přestávce vrací zpátky. Kdo má rád kolečkové brusle, čekají ho hned tři vyjížďky. První začne 19. června od dvou hodin odpoledne a doplní ji speciální program.

„Pro účastníky jsme v rámci první letošní vyjížďky na bruslích připravili kromě samotné trasy po městě také doprovodný program. S jeho obsahem nám pomohla společnost Decathlon, která bude mít na parkovišti u hokejové arény rozestavěno hned několik stanovišť. Na jednom z nich budou moci zájemci využít možnost nechat si zkontrolovat své brusle a případně si je nechat seřadit, další stanoviště budou sloužit jako herní zóny s řadou aktivit,“ uvedl Lukáš Dvořák z odboru sportu pardubického magistrátu. Součástí programu je i střelba z luku, člunkový závod na bruslích, jízda na in-linech s kelímkem naplněným vodou v ruce a složení přístřešku na čas. Nejmenší účastníky čeká odměna od společnosti Decathlon.

Další výhry je možné získat v soutěži od Magistrátu města Pardubic. Na první vyjížďce zájemci obdrží soutěžní kartu, kterou vyplní a na každé ze tří projížděk získá potřebnou samolepku za účast. Po nasbírání všech tří samolepek odevzdá kartu organizátorům na poslední vyjížďce, a tím se zařadí do slosování o ceny v podobě poukazů na nákup sportovního vybavení nebo dárkových předmětů.