Srážka dvou osobních aut u Sentic na Tišnovsku: Pět lidí včetně dítěte se zranilo, tři těžce

BRNO-VENKOV – Na silnici číslo 385 mezi Hradčany a Čebínem se v neděli po 17. hodině srazila dvě osobní auta na mostě přes železnici. Pět lidí včetně dítěte se zranilo, školačku dopravil do nemocnice vrtulník.

Mezi Čebín a Hradčany na Tišnovsku u obce Sentice vyjeli hasiči k nehodě dvou osobních vozidel. Zdravotníci ošetřili celkem pět zraněných, dva z nich museli hasiči vyprostit pomocí hydraulického nářadí. Operační středisko záchranářů vyslalo k nehodě u Hradčan na Brněnsku celkem 6 prostředků včetně letecké záchranné služby. „Z našeho pohledu se jednalo o mimořádnou událost I. stupně. Zdravotníci ošetřili celkem pět zraněných, tři lidé se zranili těžce a po ošetření jsme je transportovali do Dětské nemocnice Brno, Fakultní nemocnice Brno a Fakultní nemocnice u svaté Anny. Dvěma osobám zraněným lehce jsme také poskytli přednemocniční neodkladnou péči a následně jsme je převezli do Fakultní nemocnice Brno,“ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Podle svědků nehody přejel řidič Fabie zničehonic do protisměru, kde se střetl s Peugeotem. Příčiny vyšetřuje policie.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.