Pivovar Primátor slaví 150 let, na výročí si připravil nabitý program

NÁCHOD – Tak kulaté výročí je zapotřebí náležitě oslavit. Proto si pivovar přichystal velkolepou akci na Masarykově náměstí, na ní nebudou chybět oblíbení zpěváci a kapely, které to umí pořádně rozparádit. Pro děti bude připraven skákací hrad, tvořivé dílničky a mnoho dalšího.

Pozvání na slavnostní akci, která se uskuteční 25. června, přijal například oblíbený zpěvák Janek Ledecký, písničkář Xindl X, kapela Horkýže Slíže, dívčí pop-rocková skupina The Apples, nebo zpěvák a kytarista Sebastian. Pro malé i velké bude nachystán opravdu bohatý program. „Chceme, aby se v tento den bavili úplně všichni. Kromě hlavního pódia jsme přichystali i druhou stage pouze pro děti,“ popisuje ředitel náchodského pivovaru Petr Kaluža.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Mimo zmiňovaného skákacího hradu si mohou děti prohlédnout ukázky vozového parku policistů, hasičů a záchranářů. V tvořivých dílničkách je možné si vyrobit mnoho zajímavých věcí, chybět nebude ani oblíbené malování na obličej a ohnivá show.

„Dospělé navíc čeká narozeninový dárek – Jubilejní ležák uvařený právě pro tuto příležitost. Bude to světlá nefiltrovaná dvanáctka, pořádně nachmelená jak žateckým červeňákem, tak další českou aromatickou odrůdou Harmonie,“ láká na akci Petr Kaluža. Tento ležák i ostatní piva a limonády z náchodského pivovaru budou po celý den na náměstí zcela zdarma.

Na gurmány se pochopitelně také nezapomnělo, bude pro ně připravena food zóna s bohatou nabídkou pokrmů – od tradičních opékaných mas, přes burgery až po sladké variace, včetně kvalitní kávy. V ceně vstupenky bude nejen vše zmiňované, ale také doprava vláčkem do pivovaru v něm komentovaná prohlídka. Vstupenky lze zakoupit zde.

Den plný oslav zakončí narozeninový ohňostroj.