Rekonstrukce vodovodu a kanalizace uzavře ulici Rašínovu ulici v Písku

PÍSEK – Kvůli rekonstrukci vodovodu a kanalizace bude na půl roku uzavřena Rašínova ulice v Písku. Rekonstrukce proběhne ve dvou etapách a ulice bude tedy vždy průjezdná v jedné části.

Jak informovala mluvčí písecké radnice Petra Měšťanová, rekonstrukce začne ve středu 22. června a potrvá až do 21. prosince letošního roku. „Práce budou probíhat ve dvou etapách,“ sdělila Měšťanová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V první nebudou řidiči moci projet úsekem od křižovatky ulic Rašínova a 17. listopadu po křižovatku ulic Rašínova a Boženy Němcové. Uzavírka v této části ulice potrvá do 3. října. Od 4. října se práce přesunou na úsek od křižovatky ulic Rašínova a Boženy Němcové po křižovatku Rašínovy ulice s Rokycanovou, až do 21. prosince bude tato část ulice uzavřena.

„V celé Rašínově ulici budou vyměněny nebo přeloženy stávající sítě v délce tři sta čtyřicet metrů. Obnovy se dočká také komunikace, chodníky, zeleň i veřejné osvětlení,“ dodala mluvčí písecké radnice.