VIDEO: V Brně byl pobodán řidič. Policie hledá klíčového svědka na kole

BRNO – V pátek krátce po 14. hodině došlo v Brně na ulici Kotlářská k pobodání mladého řidiče. Kvůli vysvětlení pobodání řidiče hledá policie cyklistu, který jel okolo. Policie ho označila za klíčového svědka a zveřejnila záběry z místa činu.

Po útoku nožem v Brně na ulici Kotlářská, kterému přecházela vzájemná rozepře mezi dvěma muži, musel být zraněný řidič urgentně převezen do nemocnice. Druhý účastník konfliktu ale před příjezdem policistů pohotově zmizel. Kriminalisté proto potřebují hovořit s klíčovým svědkem, který by svou případnou svědeckou výpovědí mohl významným způsobem přispět k objasnění případu. Jestliže neznámého cyklistu na záznamu poznáváte, volejte tísňovou linku 158. „Policisté také uvítají svědectví dalších osob, které byly roztržce přítomny. Pomoci ale také mohou záznamy z palubních kamer ostatních řidičů. Za spolupráci předem děkujeme,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.