Vydejte se na ranní návštěvu za Gerym a Maiou do zlínské zoo

ZLÍN – Oblíbené ranní procházky areálem zoo se vrací. Už tuto sobotu 23. července mohou návštěvníci zavítat do expozice, kde sídlí pár zdejších kiviů Gery a Maia. Otevřeno bude už v 7 hodin.

Při procházce zahradou si lidé mohou prohlédnout zoo v době, kdy se většina jejích obyvatel teprve probouzí. Při návštěvě by neměli vynechat především expozici kiviů. „Sameček Gery je stále aktivní spíše v ranních hodinách, od 8.00 do 9.00 je tak nejvyšší šance uvidět jej ve venkovní expozici. Navíc návštěvníkům v uvedenou dobu nabídneme povídání o těchto jedinečných novozélandských opeřencích. Věříme, že se všem ukáže i Maia,“ láká vedoucí oddělení marketingu Romana Mikešová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kromě expozice kivi a nestorů kea bude možné také zavítat do nedaleké restaurace U Koaly. „Od půl 8 si zde lidé mohou pochutnat na dobré snídani. Velmi doporučujeme místní tousty, které jsou jedním slovem geniální,“ s úsměvem řekla Romana Mikešová.

Hlavní vstup bude otevřený od 7 hodin. Vstupné se nemění, výhodněji si jej lidé mohou zakoupit online z pohodlí domova.

Foto: archiv Zoo Zlín