Do bazénu na zahradě jim vylil olej do motorové pily

UNIČOVSKO – Nemilé překvapení čekalo na majitele zahrady v obci na Uničovsku. Ten totiž zjistil, že neznámý výtečník vlezl do garáže u jeho domu jen proto, aby zde poškodil otevírání vrat a vzal olej do motorové pily, který pak nalil do bazénu na zahradě. 

Včera olomoučtí policisté zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody. Dosud neznámý pachatel někdy od soboty 16. července do včerejšího dne vlezl do garáže u domu v obci na Uničovsku. “Zde poškodil napájecí kabel k motoru vrat, vzal olej do motorové pily, se kterým se přesunul do zahrady. Jeho cílem se nakonec stal nadzemní bazén, do kterého část oleje vylil a poloprázdnou láhev vrátil zpět na své místo,” uvedla policejní mluvčí Petra  Vaňharová. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena sice jen na 2 000 korun, ale v případě dopadení a prokázání viny hrozí škodolibému výtečníkovi až dvouletý pobyt za mřížemi.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.