Řidiči, pozor! Centrem Třebíče povedou o víkendu objížďky!

TŘEBÍČ – Kvůli pokládce asfaltu dojde v Třebíči od pátku 29. července do neděle 31. července k dopravním omezením. Práce budou probíhat na spodní straně náměstí a v prostoru křižovatky v Jejkovské bráně. Pro řidiče to znamená objízdné trasy, omezena bude i městská autobusová doprava.

Komunikace na spodní straně Karlova náměstí bude zcela uzavřena od pátku 29. července od 10 hodin dopoledne do neděle 31. července do půlnoci.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Křižovatka ulic Bedřicha Václavka, Smila Osovského, Soukenická a Jejkovská brána bude uzavřena od pátku 29. července od 18 hodin do neděle 31. července do 8 hodin ráno. Objízdná trasa povede ulicemi Bedřicha Václavka, Masarykovo náměstí, Bráfova třída, Sportovní, Brněnská, Cyrilometodějská a Smila Osovského.

Omezení se budou týkat i linek 4, 5, 11 a 12 městské autobusové dopravy. Kvůli uzavírce může docházet k větším zpožděním spojů.

Foto: Město Třebíč
Foto: Město Třebíč