Přepadl s nožem ženu v Rousínově a okradl ji za bílého dne. Kriminalisté pátrají po pachateli  

VYŠKOV – Vyškovští kriminalisté intenzivně pátrají po neznámém muži, který v úterý 19. července těsně před polednem v Rousínově napadl mladou ženu s nožem v ruce a okradl ji.

Kriminalisté pátrají po pachateli loupeže, která se stala za bílého dne na chodníku z ulice Tománkova na ulici V Sídlišti v Rousínově. Neznámý muž tam procházející šestatřicetiletou ženu násilím zavlekl do postranní uličky vedoucí ke kolejím, kde ji pod pohrůžkou nože donutil vydat peněženku s více než šesti tisíci korun. Pak z místa utekl směrem k ulici V Sídlišti. Policisté ihned rozjeli pátrací akci včetně nasazení psovoda, ale muže se dohledat nepodařilo. Útočník by měl být asi 175 cm vysoký, normální postavy. Vlasy měl střižené velmi nakrátko, zřejmě strojkem. Na obličeji měl černou roušku a tmavé sluneční brýle, oblečený byl v šedém tričku. Nemluvil dobře česky, měl přízvuk. „Pokud jste si v uvedené době podezřelého muže všimli, ozvěte se na bezplatnou linku 158 nebo přímo vyškovským kriminalistům na telefon 974639325. Za spolupráci předem děkujeme,“ požádala policejní mluvčí Petra Ledabylová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.