VIDEO: Po nehodě v Brně hasiči vyprostili zpod auta psa

foto: HZS JMK

BRNO – Ve čtvrtek dopoledne srazilo osobní auto psa na frekventované ulici Černovická v Brně. Hasiči museli psa vyprostit, protože zůstal zaklíněný pod autem.

Ve čtvrtek před desátou hodinou dopoledne vyjela jednotka ze stanice Brno-Líšeň k dopravní nehodě, při které se osobní auto střetlo se psem. Nehoda se stala na frekventované ulici Černovická. Hasiči na místě zjistili, že pes zůstal pod autem. Velitel zásahu si vyžádal asistenci odchytové služby Městské policie Brno. „Hasiči vozidlo přizvedli pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení a strážník městské policie si živé zvíře převzal k odvozu a následné zdravotní péči. Během zásahu jsme ve spolupráci s policií usměrňovali provoz na komunikaci,“ popsal zásah mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška. Nakonec hasiči zajistili místo nehody proti požáru a zasypali uniklé kapaliny sorbentem.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.