V Adamově zachytil při vystupování muže rozjíždějící se vlak

foto: Se souhlasem Hasičů Adamov

BLANSKO – Záchranářský vrtulník a adamovští hasiči vyjížděli v pondělí před sedmou hodinou ráno na pomoc muži zraněnému vlakem do Nádražní ulice v Adamově. Při vystupování z rozjíždějícího se vlaku tam muže tento vlak zachytil.

V pondělí ráno zachytil rozjíždějící se vlak muže při vystupování z vlaku na nádraží v Adamově. Muž byl vážně zraněný. „Na místo jsme vyslali vrtulník i pozemní posádku. Muž středního věku byl při vědomí, nasadili jsme mu kyslíkovou terapii a provedli ošetření. Utrpěl mnohočetná poranění středně těžkého charakteru. Sanitkou jsme ho přepravili na urgentní příjem do Fakultní nemocnice Brno,“ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Provoz na železnici byl omezený do osmi hodin. Vlaky jezdily po jedné koleji. „Při výstupu nemohl cestující otevřít dveře, šel proto k dalším. Mezitím se ale vlak rozjel a při výstupu ho následně vlak zachytil,“ uvedl mluvčí Správy železnic Jan Nevola.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.