Žena na Zábřežsku okradla babičku, když spala, a zmizela jako pára nad hrncem

Peníze
Ilustrační foto

ZÁBŘEŽSKO – Jednatřicetiletá žena přijela minulý týden za svou babičkou do Postřelmova na Zábřežsku, důvodem však nebyla přátelská návštěva, ale zálusk na babiččiny peníze. Ty jí ukradla ze zamčené skříně, když stará žena spala, a ještě v noci zmizela jako pára nad hrncem.

Na návštěvu za babičkou do Postřelmova na Zábřežsku přijela minulý týden 31letá vnučka, která už má za sebou nějaký ten vroubek. Ani tentokrát nebyly její úmysly čisté. Nebylo jí proti mysli babičce ukrást peníze, když stará žena spala, a ještě v noci zmizet jako pára nad hrncem. “Hotovost ve výši 3 500 Kč ukradla z uzamčené skříně za pomocí klíčů, které měla poškozená schované pod polštářem,” upřesnila policejní mluvčí Miluše Zajícová. Ještě v noci se vytratila nejen s hotovostí, ale i s vepřovým masem, které našla v mrazáku. Následující den jiný rodinný příslušník okradení staré ženy oznámil policii. Už v loňském roce byla vykutálená vnučka za krádež odsouzena  k podmíněnému trestu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.