Zima ještě nekončí! Ve Vysočina Areně se lyžuje až do konce března!

Foto: Vysočina Arena

NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ – Až do konce zimní sezóny může veřejnost zdarma využívat běžkařské tratě a okruh na stadionu novoměstské Vysočina Areny. Areál je otevřen denně od sedmi do dvaceti hodin, pro veřejnost jsou určeny vyhrazené časy.

Poté, co v Novém Městě na Moravě skončil Světový pohár v biatolonu, zdejší sportovní areál nezahálí. O víkendu zde například proběhl Český pohár v běhu na lyžích. Areál je ale zároveň otevřen široké lyžařské veřejnosti. Aktuální rozpis hodin pro veřejnost najdete na webových stránkách.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Stále platí, že vstup lyžařů na stadion je možný pouze podchodem se vstupy od buňkoviště nebo stadionu. Důvodem je možné znečištění upravené sněhové vrstvy. Platí i zákaz nočního lyžování s čelovkami mimo stanovené časy pro veřejnost. V tomto případě hrozí zde nejen riziko střetu s rolbami, které v noci areál upravují, ale i možnost poničení čerstvě upravených tratí.