Někdo během noci poškodil čtyři auta, škoda je za 30 tisíc korun

Ilustrační foto

HRADECKO – V královéhradecké metropoli se asi nelíbila neznámému pachateli vozidla Škoda Kamiq, Škoda Fabia, Ford Galaxy a BMW, protože u nich rozbil několik oken.  Pokud bude hříšník dopaden, tak mu hrozí až roční vězení.

K události došlo v nočních hodinách z 25. na 26.2. tohoto roku. Vozidla byla zaparkovaná v ulici Hradecká, Na Kropáčce a na Velkém náměstí. „V ulici Hradecká u auta značky Škoda Kamiq a Škoda Fabia neznámý pachatel rozbitím zadního okna způsobil škodu za 4,5 tisíce a 2 tisíce korun,“ říká policejní mluvčí Iva Kormošová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

U auta značky Ford Galaxy, které stálo na Velkém náměstí bylo také rozbité zadní okno. Tady však přesáhla škoda 10 tisíc korun. U BMW, u něhož byla vyčíslena škoda na 13 tisíc korun, zaparkovaného v ulici Na Kropáčce neznámý pachatel rozbil přední boční sklo, poškodil přední dveře a auto poškrábal.

Policisté žádají veřejnost o pomoc. Každý, kdo by mohl podat jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění případů, ať zavolá na linku 158, nebo se dostaví přímo na jakoukoliv policejní služebnu.