Řidiči, pozor, kudy pojedete

Foto ilustrační

NÁCHODSKO – Měsíc a půl zde potrvají stavební práce, které budou rozděleny na etapy. Neobejdou se bez dopravního omezení, pro řidiče je připravená objízdná trasa.

Na pondělí 27. března byl naplánovaný začátek stavebních prací v Novém Městě nad Metují, konkrétně se jedná o ulice Družební, Pod Vodojemem, Rovná a Na Výsluní. Bude zde probíhat rekonstrukce plynovodu. Práce budou probíhat ve třech etapách, konec té první etapy je naplánovaný na 14. dubna, stavební práce by pak měly být kompletně ukončeny 19. května. „V první etapě bude ulice Družební v úseku od ulice Pod Vodojemem do ulice Na Výsluní vedena jednosměrně směrem na Přibyslav. Ulice Pod Vodojemem bude v úseku od Československé armády do ulice Družební vedena jednosměrně ve směru k Družební. Objízdná trasa úseku ulice Družební pro směr od Přibyslavi bude vedena ulicí Na Výsluní, Československé armády a Pod Vodojemem. V dotčených ulicích bude značkami se zákazem zastavení upraveno parkování na ulici,“ dodává za město Michaela Mináriková.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.